Nyilvános kommunikáció

Vezetőként nem elég a tudás, a határozottság, a menedzseri képesség. Fontos, hogy ötleteinket, gondolatainkat, elképzeléseinket, üzeneteinket el is tudjuk juttatni a címzettekhez.

Mire figyeljünk, ha közönség vagy ha kamera előtt beszélünk? Hogyan csomagoljuk be üzenetünket? Hogyan maradjunk urai a helyzetnek?

Kommunikáció egypontnulla

A tanév első eseményeként, kommunikációs alapozó alkalmat tartunk,”Kommunikáció egypontnulla” címmel, ahol lefektetjük az alapokat, és ezeket megpróbáljuk a gyakorlatba is átültetni. 

Vezetőként nem elég a tudás, a határozottság, a menedzseri képesség. Fontos, hogy ötleteinket, gondolatainkat, elképzeléseinket, üzeneteinket el is tudjuk juttatni a címzettekhez. Egyre többször kerülünk olyan helyzetbe, amikor meg kell szólalnunk – csoporttársaink, munkatársaink, beosztottjaink vagy akár a széles nyilvánosság előtt.

A sikeres nyilvános beszéd technikáit már évezredekkel ezelőtt kutatták és összegyűjtötték. A retorika alapjai nem változtak – tudnunk kell kik vagyunk, mit akarunk mondani és kihez beszélünk – de újra és újra reagálni kell az adott kor igényeire, kihívásaira is.

Mire figyeljünk, ha közönség vagy ha kamera előtt beszélünk? Hogyan csomagoljuk be üzenetünket? Hogyan maradjunk urai a helyzetnek?

Mohay Bence, az M4 Sport műsorvezetője több mint évtizedes képernyős és előadói tapasztalattal a háta mögött gyakorlatokkal tarkított interaktív alkalom során segít, hogy ne csak jó vezetővé, de magabiztos előadóvá is váljunk.

Dátum:
2023-09-19 | 18:00
Előadó:
Mohay Bence