A vezetői célok logikája

„Célok nélkül csak lézengeni lehet saját életünkben, létezni nem!”- vallja állandó meghívott előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus.
Ez alkalommal arra kértük, járjunk a végére, miként lehet a puszta vágyakat megkülönböztetni az igazi céloktól? Van-e olyan, hogy elég jó cél? Miért fontos ez egy vezetőnél? Miként működik mindez a gyakorlatban?

„Célok nélkül csak lézengeni lehet saját életünkben, létezni nem!”- vallja állandó meghívott előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus.
Ez alkalommal arra kértük, járjunk a végére, miként lehet a puszta vágyakat megkülönböztetni az igazi céloktól? Van-e olyan, hogy elég jó cél? Miért fontos ez egy vezetőnél? Miként működik mindez a gyakorlatban? És nem utolsó sorban milyen technikák és módszerek léteznek a célkijelölés világában, hogy kijussunk a gödörből, ha épp oda jutottunk? Ezekre a kérdésekre keressük a választ. Ajánljuk mindazoknak, akik a célokról közösen gondolkodnának, esetleg elakadtak, vagy vezetői babérokra törnek majd a későbbiekben.

A vezetővé válás alapkövei sorozat előadásai végigkísérik az akadémiai évet. Önállóan is megállják a helyüket a téma tekintetében, azok számára azonban, akik havi egy alkalommal eljönnek, egész ív rajzolódik ki a tanév végére.


A szeptemberi programoknál párhuzamosan fut két regisztrációs felület. A Google Formon már leadott jelentkezésed érvényes, számítunk rád.

Dátum:
2022-09-20 | 18:00
Előadó:
Limpár Imre