Időgazdálkodás

Az időgazdálkodásra rengeteg módszert kitaláltak már az elmúlt évtizedekben, az életünk azonban annyira felgyorsult, hogy folyamatosan úgy érezzük, hogy egy napnak legalább 48 órából kellene állnia, hogy mindenre jusson idő, amire szeretnénk.
Melyek 2022-ben a leginkább használható tippek, módszerek, amivel nem csak utolérhetjük magunkat, de a kitűzött céljainkat is teljesíthetjük, miközben a rohanásból, túlterheltségből adódó stresszt is kontroll alatt tarthatjuk? Egy rövid két órás workshop, hogy a legtöbbet hozzuk ki az őszből!

| Az előadóról |

Kulcsár Zita, Employer Branding Strategist, Employee Experience Designer, Talent Strategist, worki.io alapító. Több mint 15 évet dolgozott nagyvállalati és ügynökségi oldalon olyan pozíciókban, ahol Európa, Közel-Kelet, India és Ázsia vezető cégeinek toborzási és humánerőforrás tervezési feladatait látta el olyan ügyfeleket támogatva, mint a GE, Vodafone, Dell, Citigroup, General Motors, Ericsson és Msci Barra.


A szeptemberi programoknál párhuzamosan fut két regisztrációs felület. A Google Formon már leadott jelentkezésed érvényes, számítunk rád.

Dátum:
2022-09-28 | 18:00
Előadó:
Kulcsár Zita